september 24, 2023

Tweede pop-up boekenmarkt op 10 en 11 juli

De eerste pop-up boekenmarkt op 5 en 6 juni was zo’n groot succes dat organisator Huibert van Verseveld heeft besloten deze nog een keer te houden. “Er waren meer dan 500 bezoekers en dat overtrof mijn verwachtingen.” De tweede en tevens laatste editie wordt gehouden op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli in de voormalige Intertoyswinkel aan de Dorpsstraat 11 in Bennekom.

Mensen kunnen hier terecht voor een zeer breed scala van gelezen boeken. “Niet alle boeken van mijn privéverzameling over de Tweede Wereldoorlog konden de eerste editie worden uitgestald. Daarom liggen er nu veel nieuwe boeken op de schappen”, vertelt de Bennekommer. Ook heeft hij de boeken gekocht van de Snuffelmarkt van de Dierenbescherming in Ede.

Op de volgende markt is er dus een groot nieuw aanbod van boeken. Het gaat niet alleen om boeken over de Tweede Wereldoorlog, maar ook om onder meer thrillers, (streek-) romans, kinderboeken, strips, landen, geschiedenis, spiritueel, creatief, planten en dieren. 

Op de pop-up boekenmarkt kosten kinderboeken € 1.50 per stuk of 10 voor € 10.00. Een groot deel van de boeken voor volwassenen kunnen worden aangeschaft voor € 2.50 per stuk of 5 voor € 10.00. Daarnaast is er een hoek met bijzondere exemplaren die per stuk zijn geprijsd. Cd’s, lp’s en dvd’s behoren ook tot het assortiment en de kunst aan de muur is ook te koop. Zo zijn er etsen, schilderijen, posters, foto’s en aquarellen.

De openingstijden van de boekenmarkt zijn vrijdag 10 juli van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag 11 juli van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is er na 16.00 uur happy hour. Tijdens de boekenmarkt kun je ook boeken inbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *