september 24, 2023

Pop-up boekenmarkt op herhaling

Bennekom liep vrijdag en zaterdag uit voor de eerste pop-up boekenmarkt in de voormalige Intertoys in Bennekom. “Er waren meer dan 500 bezoekers en dat overtreft mijn verwachtingen”, zegt organisator Huibert van Verseveld. Vanwege het succes heeft hij samen met de verhuurder van het pand besloten om het evenement nog een keer te houden. Dat gebeurt op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli.

Van Verseveld kreeg veel positieve reacties van mensen. Ze waren blij dat er weer een evenement werd georganiseerd in het dorp nadat veel werd afgelast door de coronacrisis. “De bezoekers gaven aan dat een herhaling van de markt op prijs zou worden gesteld.”

Op de eerste pop-up boekenmarkt zijn honderden boeken verkocht, maar vanwege ruimtegebrek lagen nog niet alle boeken op de schappen. Op de volgende markt is er een groot nieuw aanbod van boeken. Het gaat niet alleen om boeken over de Tweede Wereldoorlog, maar ook om onder meer thrillers, (streek-) romans, kinderboeken, landen, creatief, planten en dieren. “Er waren bezoekers die ook hun boeken aanboden. Die haal ik de komende tijd op voor de tweede editie.”

Meer informatie? Mail Huibert van Verseveld via huibhistorybooks@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *