september 24, 2023

Opmerkelijke aanhouding na winkeldiefstal bij AH Bennekom

De politie heeft maandag 18 mei een man aangehouden die wordt verdacht van een winkeldiefstal bij Albert Heijn Bennekom. Dit melden de wijkagenten op Instagram. 

De politie kreeg een melding van de Bennekomse supermarkt over de winkeldiefstal. De daders hadden de winkel al verlaten en waren weggereden in een auto met een Frans kenteken. Iemand volgde het voertuig, waarna de politie de auto aantrof op de Commandeursweg. De kentekenplaten van de auto bleken niet te kloppen. Daarop besloot de politie het voertuig in beslag te nemen en te laten wegslepen.

Het verhaal kreeg een echter opmerkelijk vervolg toen later op de avond een man belde dat zijn auto was gestolen in Bennekom. De politie liet de man naar het bureau komen en daar bleek dat hij de verdachte was van de winkeldiefstal. De man is aangehouden en vastgezet voor nader onderzoek. 

Operationeel expert wijkagent Renzo Scholte geeft op Twitter aan dat de aanhouding mede te danken is aan het personeel van AH Bennekom. ‘Die samenwerking heeft al vaker mooie aanhoudingen opgeleverd.’ 

Foto: team wijkagenten Bennekom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *