september 24, 2023

Opbrengst boek Michael Kerseboom naar zorgmedewerkers

Michael Kerseboom uit Bennekom heeft de opbrengst van zijn boek ‘Zlatan van Ede‘, een hommage aan de Edese voetballer Rameau Heerebaut van VV Ede/Victoria, gedeeld met een groot aantal zorgmedewerkers in Bennekom en Ede.

De auteur en de voetballer bezorgden, met steun van de bedrijven EcostoomVisgilde Rijsemus en Bakkerij Ten Veen, taarten bij De HerbergierVilente De KlinkenbergZorgvilla DecorStichting Bethanië en Siza en Buurtzorg Bennekom team 1.

Het boek is een uit de hand gelopen grap van Michael. De Bennekommer was jarenlang verzorger van het eerste elftal van VV Ede/Victoria en zo leerde hij de markante spits goed kennen. ‘Het is een grote spits van 1.90 meter lang en een gewicht van ruim 107 kilo. Elke zaterdag was ik daarom best een tijd bezig om hem fit te krijgen voor de wedstrijd. Zo kregen we een goede band. Het is iemand met het hart op de tong. Dit jaar zou hij stoppen en toen leek het me wel leuk om een bijzonder afscheidscadeau voor hem te maken: een boek. Dus ik heb het afgelopen seizoen iedere zaterdag aantekeningen gemaakt en die vervolgens uitgeschreven. Zo ontstond het boek.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *