september 24, 2023

Kasteel Hoekelum voortaan open voor koffie, lunch en borrel

Kasteel Hoekelum gooit het roer om. Gasten kunnen voortaan in het kasteel terecht voor koffie met gebak, lunch of borrel met borrelplank. Op 1 juni -als de terrassen officieel open mogen- is de primeur van 12.00 uur tot 17.00 uur. Daarna zijn de openingstijden van woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

Dat heeft de directie van Kasteel Hoekelum op haar Facebook-pagina laten weten. Het nieuwe concept zat al in het hoofd van het team van Kasteel Hoekelum, maar de corona-crisis heeft alles in een stroomversnelling gebracht. ‘Ons concept bestond uit huwelijken, buffetten, diners, evenementen, workshops en vergaderingen. Een deel kan nog worden uitgevoerd -en blijven we uitvoeren-, maar het overgrote deel niet. Dus tijd voor een nieuw concept.’ 

Passanten kunnen zonder reservering terecht op het terras. Wie graag in het kasteel terecht wil, moet van tevoren even reserveren. Het Kksteel heeft veel werk gemaakt van het nieuwe concept. Met behulp van een styliste zijn ruimtes binnen en het terras aangepast. Ook zijn er nieuwe menukaarten gemaakt. 

Nieuw is ook een speciale picnick-service die vanaf Vaderdag start. Op de voorafgaande vrijdag kunnen mensen een picknick bestellen. Van deze picknick kan worden genoten op de picknickweide. 

2 gedachten over “Kasteel Hoekelum voortaan open voor koffie, lunch en borrel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *