september 24, 2023

benn. er weer!

Zo. Benn. er weer. Wat eerder dan ik vorig jaar dacht. Nadat we in november stopten met onze glossy (dank, dank, dank voor alle lieve en begripvolle reacties) had ik me voorgenomen om wat andere projecten op te pakken. Heel eerlijk: we moesten eerst een beetje bijkomen. En heel langzaam ontstond er hier en daar wat ruimte om na te denken over het vervolg van benn.

Stroomversnelling

Maar de Corona-crisis heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Meer dan ooit is er behoefte aan verbinding, aan positiviteit, aan steun, aan verhalen uit het dorp. Daarom pakken we de draad weer op. Niet als glossy, maar digitaal. We gaan u de komende tijd op de hoogte houden van ontwikkelingen in Bennekom. Rondom het Corona-virus, maar ook over andere zaken. Zodat iedereen -ook diegenen die momenteel lastig of helemaal niet het huis uit kunnen- op de hoogte blijft van ons mooie dorp en haar inwoners. 

Het doel is om -net als we dat bij benn. deden- voor verbinding te zorgen. Informatief en optimistisch. Vandaar ook de naam : bennekomsamen. De site is een spontaan initiatief en daarom continu in beweging. Onze zoon Daniël heeft de techniek voor zijn rekening genomen; wij zijn begonnen om verhalen te maken.

We zullen wekelijks nieuwe verhalen plaatsen. We gaan kijken wat er gebeurt en of u het leuk vindt. Natuurlijk staan we altijd open voor suggesties, opmerkingen, etc. U kunt ons het beste bereiken op: info@bennonline.nl. Ook financiële steun is van harte welkom om dit initiatief in de lucht te houden. We kunnen bedrijven in de schijnwerpers zetten met banners en zogeheten advertorials. Maar ook particuliere bijdragen zijn welkom. Daarom hebben we een ‘doneer’-mogelijkheid op de site geplaatst. Iedere bijdrage is fijn! Zo kunnen we dit platform uitbouwen en eventueel uitbreiden met mooie fotografie en andere toepassingen.

Alle goeds!

Mark en Josina.

4 gedachten over “benn. er weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *